3A6A65941629550412380.jpg

WELKOM!

Atarah Beauty is ontstaan uit ervaring met de gevoelige huid, passie voor de verzorging van het huid en anderen te adviseren en te mogen helpen.

 

Ik, Tavianty Thorould heb mij gespecialiseerd in de verzorging van de gevoelige en donkere huid en specifiek het gezicht. Het is mijn missie om een ieder te helpen met problemen in het gezichtshuid.

Bij Atarah Beauty maken wij  alleen gebruik van producten met natuurlijke ingrediënten. Als ervaringsdeskundige heb ik hier bewust voor gekozen en behalen wij hier veel mooie resultaten mee.

In ons salon staat uw beleving centraal. Naast het behalen van uw gewenste resultaten en het u professioneel adviseren, vinden wij het van zeer belang dat u tot rust komt en optimaal kunt genieten van uw bezoek en behandelingen. 

Wij investeren altijd in de (nieuwste) ontwikkelingen in de schoonheidsbranche en in de beleving van de klant. Bij Atarah Beauty bent u in goede en zorgzame handen.

Wij kijken ernaar uit om u te ontvangen in ons salon.

" Ik geef Atarah Beauty een welverdiende goed! Ik ben fijn ontvangen en ben zeer tevreden over de resultaten van mijn behandeling."

Volg ons op Instagram
#atarahbeauty.nl